Farmec Lac de Unghii Ultrarezistent nuanta 25 11ml

11,00 lei (1 magazin)
Lac de Unghii Farmec Ultrarezistent, nuanta 25, 11ml:  lac de unghii disponibil intr-o mare varietate de nuante, intense sau diafane, mate, lucioase sau sidefate, ce infrumuseteaza unghiile si le confera stralucire si distinctie. Formula sa unica este conceputa pentru a rezista pe unghii timp indelungat, oferindu-le un aspect ingrijit si impecabil de durata. Aplicare:  se agita bine recipientul si se aplica lacul in 1-2 straturi, in functie de intensitatea dorita.  ...

Descriere


Farmec Lac de Unghii Ultrarezistent nuanta 25 11ml

Lac de Unghii Farmec Ultrarezistent, nuanta 25, 11mllac de unghii disponibil intr-o mare varietate de nuante, intense sau diafane, mate, lucioase sau sidefate, ce infrumuseteaza unghiile si le confera stralucire si distinctie. Formula sa unica este conceputa pentru a rezista pe unghii timp indelungat, oferindu-le un aspect ingrijit si impecabil de durata.
Aplicarese agita bine recipientul si se aplica lacul in 1-2 straturi, in functie de intensitatea dorita.
Cantitate11 ml.
CuloareMov.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Farmec Lac de Unghii Ultrarezistent nuanta 25 11ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Farmec Lac de Unghii Ultrarezistent nuanta 25 11ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.