faith in nature Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea 85 g

de la 27,40 lei (2 magazine)
Descrierea produsului: Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea pentru Par Uscat Faith in Nature, 85 g:  sampon solid nutritiv, ce hidrateaza in mod natural. Asigura un parfum delicat si placut, lasand parul plin de vitalitate. Hraneste in profunzime parul uscat, iar forma sa si consistenta, il fac ideal pentru calatorii, fiind foarte usor de transportat. Nu contine coloranti, arome artificiale, parabeni, sau SLS si nu este testat pe animale. Ingrediente:  triticu ...

Descriere


faith in nature Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea 85 g

Descrierea produsului:
Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea pentru Par Uscat Faith in Nature, 85 gsampon solid nutritiv, ce hidrateaza in mod natural. Asigura un parfum delicat si placut, lasand parul plin de vitalitate. Hraneste in profunzime parul uscat, iar forma sa si consistenta, il fac ideal pentru calatorii, fiind foarte usor de transportat. Nu contine coloranti, arome artificiale, parabeni, sau SLS si nu este testat pe animale.
Ingredientetriticum vulgare (wheat) starch, sodium cocoyl isethionate, disodium lauryl sulfosuccinate, cetearyl alcohol, aqua (water) glycerin, hydrogenated castor oil, parfum (fragrance), cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, cocamidopropyl betaine, benzyl alcohol, linalool ,ci 77891 (titanium dioxide).
Mod de utilizarese spumeaza sapunul solid in maini, iar apoi se aplica spuma si se maseaza pe parul umed. Se spala si se clateste cu apa din abundenta.
Tip parUscat.
BeneficiuHidratare, Nutritiv.
Cantitate85 g.
BrandFaith in Nature

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul faith in nature Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea 85 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru faith in nature Sampon Solid Nutritiv cu Cocos si Unt de Shea 85 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.