Exo Terra Pesti Albi 400 ml Liofilizat

9,89 lei (1 magazin)
Peste albi pentru pisici si broscute. Prin procesul de liofilizare se pastreaza integral valoarea nutritiva. Continutuluiinalt de minerale (Ca,P) ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a oaselor. Se administreaza de mai multe ori pe zi, cat sa consume animalelein cateva minute.A se pastra la loc uscat si racoros. Interzis pentru consumul uman. ...

Descriere


Exo Terra Pesti Albi 400 ml Liofilizat

Peste albi pentru pisici si broscute. Prin procesul de liofilizare se pastreaza integral valoarea nutritiva. Continutuluiinalt de minerale (Ca,P) ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a oaselor. Se administreaza de mai multe ori pe zi, cat sa consume animalelein cateva minute.A se pastra la loc uscat si racoros. Interzis pentru consumul uman.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Exo Terra Pesti Albi 400 ml Liofilizat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Exo Terra Pesti Albi 400 ml Liofilizat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.