Evolis CBGR500K, negru

82.74 lei
(1 magazin)
Ribonul monocrom Evolis CBGR500K negru (K) pe baza de rasina se utilizeaza pentru tiparirea de text, simboluri grafice sau coduri de bare pe carduri PVC. Ribonul este necesar imprimantelor Evolis Badgy pentru ca acestea sa functioneze la paramterii optimi, iar cardurile dumneavoastra sa beneficieze de o foarte buna calitate a imprimarii, dar si de durata lunga de folosire. Principalele caracteristici ale ribonului Evolis CBGR500K sunt:  produs origina ...

Descriere


Evolis CBGR500K, negru

Ribonul monocrom Evolis CBGR500K negru (K) pe baza de rasina se utilizeaza pentru tiparirea de text, simboluri grafice sau coduri de bare pe carduri PVC.

Ribonul este necesar imprimantelor Evolis Badgy pentru ca acestea sa functioneze la paramterii optimi, iar cardurile dumneavoastra sa beneficieze de o foarte buna calitate a imprimarii, dar si de durata lunga de folosire.

Principalele caracteristici ale ribonului Evolis CBGR500K sunt:

  •  produs original Evolis;
  •  ribon monocrom negru, pe baza de rasina;
  •  capacitate de imprimare a 500 de fete;
  •  utilizabil cu imprimantele de carduri Evolis Badgy 100 si Badgy 200.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Evolis CBGR500K, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Evolis CBGR500K, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.