Eucerin Gel crema de protecție tonifiantă și matifiantă SPF 50+ Sun (Oil Control Tinted Sun Gel-Cream) 50 ml Light

123,00 lei (1 magazin)
Gelul de protecție solară protejează pielea de daune cauzate de lumina soarelui. Este destinat în special tenului gras și cu probleme. Datorită texturii sale ultra-ușoare, non-grasă și nelipicioasă, se absoarbe imediat și nu înfundă porii. În același timp, are până la 12 ore de efect matifiant. ...

Descriere


Eucerin Gel crema de protecție tonifiantă și matifiantă SPF 50+ Sun (Oil Control Tinted Sun Gel-Cream) 50 ml Light

Gelul de protecție solară protejează pielea de daune cauzate de lumina soarelui. Este destinat în special tenului gras și cu probleme. Datorită texturii sale ultra-ușoare, non-grasă și nelipicioasă, se absoarbe imediat și nu înfundă porii. În același timp, are până la 12 ore de efect matifiant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eucerin Gel crema de protecție tonifiantă și matifiantă SPF 50+ Sun (Oil Control Tinted Sun Gel-Cream) 50 ml Light de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eucerin Gel crema de protecție tonifiantă și matifiantă SPF 50+ Sun (Oil Control Tinted Sun Gel-Cream) 50 ml Light sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.