Eucerin Cremă de uz local UreaRepair PLUS (30 % ureel Cream) 75 ml

96,00 lei (1 magazin)
Crema intensivă de actualitate calmează pielea iritată și zonele expuse la frecare. Oferă o barieră de protecție a pielii, în special în zonele mai stresate, cum ar fi coatele, genunchii, mâinile sau picioarele. Oferă nutriția și regenerarea necesară pentru pielea extrem de uscată, făinoasă sau pentru pielea care este aspră la atingere. ...

Descriere


Eucerin Cremă de uz local UreaRepair PLUS (30 % ureel Cream) 75 ml

Crema intensivă de actualitate calmează pielea iritată și zonele expuse la frecare. Oferă o barieră de protecție a pielii, în special în zonele mai stresate, cum ar fi coatele, genunchii, mâinile sau picioarele. Oferă nutriția și regenerarea necesară pentru pielea extrem de uscată, făinoasă sau pentru pielea care este aspră la atingere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eucerin Cremă de uz local UreaRepair PLUS (30 % ureel Cream) 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eucerin Cremă de uz local UreaRepair PLUS (30 % ureel Cream) 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.