Esselte Dosar cu sina VIVIDA, plastic, verde

2,72 lei (1 magazin)
Dosar cu sina Esselte VIVIDA, plastic, negru Dosar de plastic cu sina pentru arhivarea si protectia documentelor. Este prevazut cu alonja metalica de 8 cm si cu bara de presiune din plastic. Coperta este transparenta si non-reflectorizanta. Buzunar cu eticheta de carton pe coperta frontala care faciliteaza identificarea rapida a continutului. Dimensiuni: 310 x 226 mm. Capacitate: 160 coli A4 (80 gsm). Greutate: 0.03. ...

Descriere


Esselte Dosar cu sina VIVIDA, plastic, verde

Dosar cu sina Esselte VIVIDA, plastic, negru Dosar de plastic cu sina pentru arhivarea si protectia documentelor. Este prevazut cu alonja metalica de 8 cm si cu bara de presiune din plastic. Coperta este transparenta si non-reflectorizanta. Buzunar cu eticheta de carton pe coperta frontala care faciliteaza identificarea rapida a continutului. Dimensiuni: 310 x 226 mm. Capacitate: 160 coli A4 (80 gsm). Greutate: 0.03.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Esselte Dosar cu sina VIVIDA, plastic, verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Esselte Dosar cu sina VIVIDA, plastic, verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.