Ergobaby Bara de Protectie Metro+

de la 143,00 lei (2 magazine)
Unii micuți se simt mai în siguranță cu ceva de care să se țină în timp ce se plimbă. Adăugați bara de siguranță Metro+ Compact City pentru cărucior pentru a face plimbarea ultracompactă și mai confortabilă pentru bebeluș.   Se atașează în siguranță la căruciorul Metro+ Compact City Moale, dar durabilă - Bara de sprijin îi oferă bebelușului un loc robust și confortabil de care să se țină în timp ce se plimbă. Se pliază cu cărucior​- Fără a măr ...

Descriere


Ergobaby Bara de Protectie Metro+

Unii micuți se simt mai în siguranță cu ceva de care să se țină în timp ce se plimbă. Adăugați bara de siguranță Metro+ Compact City pentru cărucior pentru a face plimbarea ultracompactă și mai confortabilă pentru bebeluș.   Se atașează în siguranță la căruciorul Metro+ Compact City Moale, dar durabilă - Bara de sprijin îi oferă bebelușului un loc robust și confortabil de care să se țină în timp ce se plimbă. Se pliază cu cărucior​- Fără a mări dimensiunea compactă pliată.​ Atașați jucăriile și păturile - Bara de sprijin oferă un loc minunat pentru a fixa jucăriile și păturile la cărucior, astfel încât acestea să nu cadă pe pământ. Lavabil la mașină - Husa detașabilă, lavabilă la mașină, poate fi curățată și reinstalată cu ușurință. ATENTIE ! SE VINDE SEPARAT DE CARUCIOR.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ergobaby Bara de Protectie Metro+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ergobaby Bara de Protectie Metro+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.