Epson PLQ-35

1.888,53 lei (1 magazin)
O imprimantă matricială de documente bancare cu 24 de pini, concepută ca o soluție economică, oferind fiabilitate, precum și imprimare rapidă și un design modern. PLQ-35 este o imprimantă matricială accesibilă, ultra-fiabilă și care are capacitatea de a gestiona documente bancare. Produsul este capabil să reproducă emulări anterioare, ceea ce reduce necesitatea recalificării. Accesibilă Alternativă rentabilă la alte imprimante de documente bancare Perf ...

Descriere


Epson PLQ-35


O imprimantă matricială de documente bancare cu 24 de pini, concepută ca o soluție economică, oferind fiabilitate, precum și imprimare rapidă și un design modern.

PLQ-35 este o imprimantă matricială accesibilă, ultra-fiabilă și care are capacitatea de a gestiona documente bancare. Produsul este capabil să reproducă emulări anterioare, ceea ce reduce necesitatea recalificării.

Accesibilă
Alternativă rentabilă la alte imprimante de documente bancare

Performanță rapidă
Imprimă până la 540 de caractere pe secundă și până la 6+1 copii

Fiabilă
Timpul mediu semnificativ crescut între rata de eșec de 35.000 de ore

Consumabile compatibile
Aceleași riboane durabile, compatibile cu toate modelele

Design
Design modern, îmbunătățit

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Epson PLQ-35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Epson PLQ-35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.