Elmiplant Sun Lotiune dupa Plaja Spray, 200ml

Descrierea produsului: Sun Lotiune dupa Plaja Spray Elmiplant, 200ml:  spray special conceput pentru ingrijirea pielii dupa expunerea prelungita la soare, cu o formula imbogatita cu ingrediente active de origine naturala, ce asigura regenerarea epidermei si calmarea iritatiilor si arsurilor. Are o textura usoara, care se absoarbe cu rapiditate in piele. Hydro Nutrient 24H ajuta la o hidratare intensiva pana la 24 de ore de la aplicare. Ingrediente:  Aloe Vera, Pantheno ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Elmiplant Sun Lotiune dupa Plaja Spray, 200ml

Descrierea produsului:
Sun Lotiune dupa Plaja Spray Elmiplant, 200mlspray special conceput pentru ingrijirea pielii dupa expunerea prelungita la soare, cu o formula imbogatita cu ingrediente active de origine naturala, ce asigura regenerarea epidermei si calmarea iritatiilor si arsurilor. Are o textura usoara, care se absoarbe cu rapiditate in piele. Hydro Nutrient 24H ajuta la o hidratare intensiva pana la 24 de ore de la aplicare.
IngredienteAloe Vera, Panthenol, Htydro Nutrient
Mod de utilizareSe aplica uniform, din abundenta, dupa expunerea la soare. Repetati aplicarea ori de cate ori simtiti pielea deshidratata.
Cantitate200 ml.
BrandElmiplant

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elmiplant Sun Lotiune dupa Plaja Spray, 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elmiplant Sun Lotiune dupa Plaja Spray, 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.