Elemis Anti-Ageing Dynamic gel de curatare cu efect de netezire 200 ml

175,95 lei (1 magazin)
Elemis Anti-Ageing Dynamic, 200 ml, Geluri de curatare pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Elemis Anti-Ageing Dynamic reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațăîmprospătează plăcutare efect regeneratorCum se utilizează:Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește. ...

Descriere


Elemis Anti-Ageing Dynamic gel de curatare cu efect de netezire 200 ml

Elemis Anti-Ageing Dynamic, 200 ml, Geluri de curatare pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Elemis Anti-Ageing Dynamic reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațăîmprospătează plăcutare efect regeneratorCum se utilizează:Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Elemis Anti-Ageing Dynamic gel de curatare cu efect de netezire 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Elemis Anti-Ageing Dynamic gel de curatare cu efect de netezire 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.