Electrolux Decalcifiant universal , 1l M3KCD200

de la 36.00 lei (3 magazine)
Agentul nostru universal de decalcifiere actioneaza puternic asupra depunerilor de calcar, fiind totodata delicat si anticoroziv cu masina ta. Solutia se clateste usor si actioneaza prin indepartarea mineralelor din apa, impiedicand si formarea depunerilor noi de calcar. Astfel, masina ta este mentinuta in stare optima pentru mai mult timp. ...

Descriere


Electrolux Decalcifiant universal , 1l M3KCD200

Agentul nostru universal de decalcifiere actioneaza puternic asupra depunerilor de calcar, fiind totodata delicat si anticoroziv cu masina ta. Solutia se clateste usor si actioneaza prin indepartarea mineralelor din apa, impiedicand si formarea depunerilor noi de calcar. Astfel, masina ta este mentinuta in stare optima pentru mai mult timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux Decalcifiant universal , 1l M3KCD200 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux Decalcifiant universal , 1l M3KCD200 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.