Ekos Solutie ECO pentru Geamuri 750 ml

28,99 lei (1 magazin)
Descriere Solutie ECO pentru Curatat Geamuri, Oglinzi si Suprafete din Plastic Ekos 750 ml   Formula conține surfactanti din materii prime vegetale obținute din surse regenerabile pentru a garanta protecia mediului și a sănătății persoanei care utilizează produsul. Reducerea impactului asupra mediului a fost calculată prin metoda Volumului Critic de Dilutie care ia în considerare biodegradabilitatea și toxicitatea produsului asupra sistemelor acvatice na ...

Descriere


Ekos Solutie ECO pentru Geamuri 750 ml

Descriere Solutie ECO pentru Curatat Geamuri, Oglinzi si Suprafete din Plastic Ekos 750 ml

 

Formula conține surfactanti din materii prime vegetale obținute din surse regenerabile pentru a garanta protecia mediului și a sănătății persoanei care utilizează produsul. Reducerea impactului asupra mediului a fost calculată prin metoda Volumului Critic de Dilutie care ia în considerare biodegradabilitatea și toxicitatea produsului asupra sistemelor acvatice naturale.

 

Soluția nu conține SLES, EDTA, Clor Izotiazol și substanțe de origine animală.

 

Certificare:

 

- Produsul este conform cu normele ICEA Detergenți Ecologici.Formularea, ambalarea, etichetarea și biodegradabilitatea sunt supuse unor controale anuale efectuate pentru Certificarea Etică și Ambientală (ICEA). Produsul a fost supus unui rezultat pozitiv pentru: test de performanță - eficienta spălării este egală cu cea a liderilor de piață.

 

Modalitate de utilizare:

 

- Se aplică pe suprafețele murdare și se șterge cu o pânză. Produsul are capacitatea de a se usca singur. Pentru curățarea obiectelor din material plastic, va sfătuim să folosiți pentru prima dată produsul pe o zona care nu este foarte vizibilă. Ideal și pentru suprafețele și obiectele cu care intră în contact bebelușul (cărucior, jucării, etc.)

- Compoziție chimică Reg. CE 648/2004 și succesivele modificări Intre 5%: Surfactanti Non Ionici, Surfactanti Anionici. Alte componente: Parfum (Citrus Limon Oil), Limonene.

 

Produs in Italia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ekos Solutie ECO pentru Geamuri 750 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ekos Solutie ECO pentru Geamuri 750 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.