Egmont Set creativ

116,10 lei (1 magazin)
Vârsta recomandată: 3 - 6 ani. Un set pentru orice activitatea creativă a puiului tău. Setul conține 1 șorț, 12 acuarele, 1 pensulă, 12 piese cartonate, accesorii pentru îndoit și confecționat animale, toate păstrate cu grijă într-o valiză cu mâner. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a înmâna jucăria copil ...

Descriere


Egmont Set creativ

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani. Un set pentru orice activitatea creativă a puiului tău. Setul conține 1 șorț, 12 acuarele, 1 pensulă, 12 piese cartonate, accesorii pentru îndoit și confecționat animale, toate păstrate cu grijă într-o valiză cu mâner. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a înmâna jucăria copilului. ​Producător: Djeco, Franța.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Egmont Set creativ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Egmont Set creativ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.