Egmont Muzicuta

de la 48,16 lei (5 magazine)
Vârsta recomandată: +3 ani. Muzicuța este un instrument muzical mic de suflat. Este prevăzută cu canale prin care este dirijat aerul suflat, iar la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibrează, producând astfel diferite tonuri muzicale. Confecționată din lemn şi materiale non toxice cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Egmont ...

Descriere


Egmont Muzicuta

Vârsta recomandată: +3 ani. Muzicuța este un instrument muzical mic de suflat. Este prevăzută cu canale prin care este dirijat aerul suflat, iar la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibrează, producând astfel diferite tonuri muzicale. Confecționată din lemn şi materiale non toxice cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Egmont toys, Belgia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Egmont Muzicuta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Egmont Muzicuta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.