Egmont Inel

de la 38,70 lei (4 magazine)
Jucarie bebe zornaitoare din lemn cu clopotel Inel de lemn pentru dentiție cu piese colorate și clopoțel pentru stimulare vizuală și auditivă. Vârsta recomandată: + 0 luni. Confecționată din piese de lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. Avertisment. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Jucarie bebe zornaitoare din lemn cu clopotel Inel de lemn pentru dentiție cu piese colorate și clopoțel pentru ...

Descriere


Egmont Inel

Jucarie bebe zornaitoare din lemn cu clopotel Inel de lemn pentru dentiție cu piese colorate și clopoțel pentru stimulare vizuală și auditivă. Vârsta recomandată: + 0 luni. Confecționată din piese de lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. Avertisment. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Jucarie bebe zornaitoare din lemn cu clopotel Inel de lemn pentru dentiție cu piese colorate și clopoțel pentru stimulare vizuală și auditivă. Vârsta recomandată: + 0 luni. Confecționată din piese de lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. Avertisment. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Se curăță cu o cârpă moale, umedă, fără produse chimice.

Produsă în Germania pentru Egmont Toys, Belgia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Egmont Inel de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Egmont Inel sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.