Edotec EDT-CAM-DVR

Descriere speciala Pentru cazurile de accident in care vinovatul nu este evident se pot verifica inregistrarile video pentru determinarea responsabilului accidentului. Inregistreaza automat orice accident si orice vehicul ce apare in fata. Poate fi o proba ce protejeaza interesele proprietarului.  - senzori de coliziune ce oprotejeaza mai bine inregistrarile aferente unui accident; - functie automata de inregistrare in caz de activare inregistreaza permanent video de ca ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Edotec EDT-CAM-DVR

Descriere speciala Pentru cazurile de accident in care vinovatul nu este evident se pot verifica inregistrarile video pentru determinarea responsabilului accidentului. Inregistreaza automat orice accident si orice vehicul ce apare in fata. Poate fi o proba ce protejeaza interesele proprietarului.  - senzori de coliziune ce oprotejeaza mai bine inregistrarile aferente unui accident; - functie automata de inregistrare in caz de activare inregistreaza permanent video de cand este pornita masina; - exista meniu interfata de comunicare proprie ce poate fi controlata din butoanele de pe camera. - captura de inalta rezolutie (h.264+1080p) - FULL HD foloseste cea mai avansata tehnologie de compresie H.264 pentru a stoca eficient pe un card MSD capacitate maxima 32 GB cu un grad de stocare de 25 minute / G - filmat de la 3 m distanta numarul de inmatriculare este perfect vizibil; Unghi de filmare la 120 grade - unghiul larg de 120 grade acopera chiar si in spatii inguste; - lentilele F88LHD asigura imagine panoramica chiar si in colturi; - 1 3 milioane pixeli cel mai bun cadru (60 grade orizontal).   Variante playback camera auto dvr: Fisierele de stocare permit vizualizarea pe diverse payere multimedia astfel incat vizualizarea problelor sa fie realizata foarte usor atat pe un computer (pc/laptop/tableta) cat si pe televizorul normal sau telefoanele mobile. Pe computer Pe televizor Pe telefoane mobile. Camera video are o instalare compacta la indemana usor de operat: Comenzi meniu - butonul Power apasat prelungit taie alimentarea; Buton Selectie sus/anterior; Schimbare mod intregistrare/redare video prin apasare prelungita; Buton selectie jos/urmatorul. Camera contine si un card SD de 4 GB capacitatea maxima fiind de 32GB.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Edotec EDT-CAM-DVR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Edotec EDT-CAM-DVR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.