EcoToys Mini bucatarie din lemn cu accesorii TL10159

de la 154,56 lei (3 magazine)
Mini bucataria reflecta perfect caracterul unei adevarate bucatarii. Detaliile bine alese fac ca copilul sa se joace cu ea ore intregi. Butoanele emit un sunet de 'click' dinstinct, care adauga realism experietei de gatit. Jucaria este ambalata intr-o cutie de transport special consolidata, toate elementele sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului. Dimensiuni pachet: 36 x 26.5 x 10 cm Varsta: 3 ani+ Greutate: 1.75 kg  ...

Descriere


EcoToys Mini bucatarie din lemn cu accesorii TL10159

Mini bucataria reflecta perfect caracterul unei adevarate bucatarii. Detaliile bine alese fac ca copilul sa se joace cu ea ore intregi. Butoanele emit un sunet de 'click' dinstinct, care adauga realism experietei de gatit.

Jucaria este ambalata intr-o cutie de transport special consolidata, toate elementele sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.

Dimensiuni pachet36 x 26.5 x 10 cm
Varsta3 ani+
Greutate1.75 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EcoToys Mini bucatarie din lemn cu accesorii TL10159 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EcoToys Mini bucatarie din lemn cu accesorii TL10159 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.