EcoToys Bucatarie de lemn, coffee shop 4442

de la 195,96 lei (3 magazine)
Jucarie cu doua fete, distractie posibila pentru 2 copii (client / casier); are multe accesorii in set: paine, prajituri, macaroons; toate din lemn, 100% sigure, fara margini ascutite. Puteti scrie cu creta pe tabla. Jucaria este ambalata intr-o cutie de transport special consolidata, toate elementele sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului. Dimensiuni pachet: 41.5 x 35 x 7 cm Varsta: 3 ani+ Greutate: 3 kg ...

Descriere


EcoToys Bucatarie de lemn, coffee shop 4442

Jucaria este ambalata intr-o cutie de transport special consolidata, toate elementele sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.

Jucarie cu doua fete, distractie posibila pentru 2 copii (client / casier); are multe accesorii in setpaine, prajituri, macaroons; toate din lemn, 100% sigure, fara margini ascutite. Puteti scrie cu creta pe tabla.
Dimensiuni pachet41.5 x 35 x 7 cm
Varsta3 ani+
Greutate3 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EcoToys Bucatarie de lemn, coffee shop 4442 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EcoToys Bucatarie de lemn, coffee shop 4442 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.