Ecodenta Pasta de Dinti Naturala cu Galbenele 75ml

Pasta de Dinti Naturala pentru Dinti Sensibili cu Extract de Galbenele 75ml de la ECODENTA - Detalii produs Imbogatita cu extracte de musetel, galbelene si avocado, acesta pasta de dinti protejeaza si calmeaza dintii sensibili, prevenind simptomele neplacute cauzate de dintii si gingiile dureroase. Folosita cu regularitate de doua ori pe zi, pasta de dinti va reduce sensibilitatea si placa bacteriana, protejand cavitatea bucala pentru intreaga zi. Contin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ecodenta Pasta de Dinti Naturala cu Galbenele 75ml

Imbogatita cu extracte de musetel, galbelene si avocado, acesta pasta de dinti protejeaza si calmeaza dintii sensibili, prevenind simptomele neplacute cauzate de dintii si gingiile dureroase.

Folosita cu regularitate de doua ori pe zi, pasta de dinti va reduce sensibilitatea si placa bacteriana, protejand cavitatea bucala pentru intreaga zi.

Contine flour.

Nu contine ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Ingrediente(INCI)Glycerin *, Aqua *, Hydrated Silica *, Potassium Nitrate, Cellulose Gum *, Chamomilla Recutita Flower Extract *, Calendula Officinalis Flower Extract *, Persea Gratisima Fruit Extract *, Aroma, Sodium Fluoride *, Sodium Saccharin, Sodium Laureth Sulfate.
Mod de utilizareSe utilizeaza cel putin de 2 x pe zi. Mai intai se curata bine dintii, timp de cel putin 2 minute. Se finalizeaza curatarea prin folosirea atei sau a periei interdentare. Se foloseste conform instructiunilor incluse.
Mod de depozitarea se pastra la loc uscat si racoros.
Recomandaridinti si gingii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecodenta Pasta de Dinti Naturala cu Galbenele 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecodenta Pasta de Dinti Naturala cu Galbenele 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.