Ecodenta Pasta de Dinti Capsuni si Morcov Eco /Bio 75ml

21,32 lei (1 magazin)
Pasta de Dinti pentru Copii cu Aroma de Capsuni si Morcov Ecologica/Bio 75ml de la ECODENTA - Detalii produs Pasta de dinti Ecodenta Kids curata perfect dintii copiilor si-i mentine albi si sanatosi. Aroma de capsuni nu este uimitoare doar pentru milkshake. Este la fel de minunata pentru pasta de dinti pentru copii. Mai ales atunci cand este amestecata cu extracte de morcov + Kalident. Ceea ce obtineti este o formula inovatoare, gustoasa care poate ingriji ...

Descriere


Ecodenta Pasta de Dinti Capsuni si Morcov Eco /Bio 75ml

Pasta de dinti Ecodenta Kids curata perfect dintii copiilor si-i mentine albi si sanatosi.

Aroma de capsuni nu este uimitoare doar pentru milkshake. Este la fel de minunata pentru pasta de dinti pentru copii. Mai ales atunci cand este amestecata cu extracte de morcov + Kalident. Ceea ce obtineti este o formula inovatoare, gustoasa care poate ingriji cu adevarat dintii copiilor dvs. Intareste smaltul, scade riscul de deteriorare a dintelui si, destul de important, protejeaza dintii. Iar gustul este delicios.

Nu contine ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

97% ingrediente de origine naturala.

Pentru copiii sub 6 ani, folositi o cantitate mica de marimea unui bob de mazare. Asigurati-va ca acestia nu o inghit. Daca folositi alte produse care contin fluor, consultati medicul dentist inainte de utilizare.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Ingrediente(INCI)“Aqua*, Glycerin*, Hydrated silica*, Calcium Hydroxyapatite*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Cellulose gum*, Aroma, Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract*, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Saccharin, CI 16255.
Mod de utilizareSe utilizeaza cel putin de 2 x pe zi. Mai intai se curata bine dintii, timp de cel putin 2 minute. Se finalizeaza curatarea prin folosirea atei sau a periei interdentare. Se foloseste conform instructiunilor incluse.
Mod de depozitarea se pastra la loc uscat si racoros.
Recomandaridinti si gingii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecodenta Pasta de Dinti Capsuni si Morcov Eco /Bio 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecodenta Pasta de Dinti Capsuni si Morcov Eco /Bio 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.