Ecada Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare

31,32 lei (1 magazin)
Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare Acest penar tip borseta are un imprimeu multicolor Army si este ideal pentru utilizare la scoala si acasa, la efectuarea temelor. Prevazut cu 2 compartimente, acesta dispune de suficient spatiu pentru depozitarea instrumentelor de scris, colorat si accesoriile tale preferate. Este confectionat din material textil, are colturi rotunjite si dimensiunea de 21.5x9.5x6.5 cm. Specificatii: - penar elevi; - tip borseta; - imp ...

Descriere


Ecada Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare

Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare Acest penar tip borseta are un imprimeu multicolor Army si este ideal pentru utilizare la scoala si acasa, la efectuarea temelor. Prevazut cu 2 compartimente, acesta dispune de suficient spatiu pentru depozitarea instrumentelor de scris, colorat si accesoriile tale preferate. Este confectionat din material textil, are colturi rotunjite si dimensiunea de 21.5x9.5x6.5 cm. Specificatii: - penar elevi; - tip borseta; - imprimeu army; - inchidere cu fermoar; - 2 compartimente; - material poliester; - dimensiune 21.5 x 9.5 x 6.5 cm; - culoare multicolor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecada Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecada Penar scolar, imprimeu Army, forma borseta, inchidere cu 2 fermoare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.