Eau Thermale Jonzac Gel termal cu aloe vera Bio 150ml

Gel termal cu aloe vera Bio, 150ml, Jonzac Indicatii : Gel hidratant termal cu Aloe Vera este o combinatie unica de apa termala Jonzac si Aloe Vera organica, care actioneaza ca un rapel pentru hidratare (1) prelungita pana la 24 de ore. Acesta reparara si calmeaza pielea sensibila dand o senzatie de racire intensa. Pielea este hidratata (1), calmata si dedurizata. Beneficii : Formulat si testat pentru a minimiza riscul aparitiei reactiilor alergice Testat dermatologic ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Eau Thermale Jonzac Gel termal cu aloe vera Bio 150ml

Gel termal cu aloe vera Bio, 150ml, Jonzac

Indicatii: Gel hidratant termal cu Aloe Vera este o combinatie unica de apa termala Jonzac si Aloe Vera organica, care actioneaza ca un rapel pentru hidratare (1) prelungita pana la 24 de ore.
Acesta reparara si calmeaza pielea sensibila dand o senzatie de racire intensa. Pielea este hidratata (1), calmata si dedurizata.

Beneficii: Formulat si testat pentru a minimiza riscul aparitiei reactiilor alergice
Testat dermatologic
99% din ingrediente sunt de origine naturala
79% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Ecologica

Certificare: Cosmebio

Tara de origine: Franta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eau Thermale Jonzac Gel termal cu aloe vera Bio 150ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eau Thermale Jonzac Gel termal cu aloe vera Bio 150ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.