Eastpak FLUSTER Merge Black Rucsac laptop 13"

5.499,00 lei (1 magazin)
Pentru usurinta si confort in timp ce transportati lucrurile personale de valoare, rucsacul Eastpak Fluster va va satisface toate cerintele. Are bretele captusite si o curea transversala pentru distributia greutatii, de asemenea si un spatiu amplu pentru a ascunde laptopul si esentialele suplimentare in compartimentul principal. ...

Descriere


Eastpak FLUSTER Merge Black Rucsac laptop 13

Pentru usurinta si confort in timp ce transportati lucrurile personale de valoare, rucsacul Eastpak Fluster va va satisface toate cerintele. Are bretele captusite si o curea transversala pentru distributia greutatii, de asemenea si un spatiu amplu pentru a ascunde laptopul si esentialele suplimentare in compartimentul principal.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Eastpak FLUSTER Merge Black Rucsac laptop 13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Eastpak FLUSTER Merge Black Rucsac laptop 13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.