Durex Lubrifiant Play Massage 2 in 1 200 ml, 200 ml

Lubrifiantul Play massage 2 in 1 este imbogatit cu aloe vera, cunoscuta pentru proprietatile sale de hidratare a pielii. Fin, delicat si fara textura grasa, poate fi folosit atat pentru masajul intregului corp, precum si ca lubrifiant intim. Este solubil in apa, se spala usor si nu pateaza. Nu contine parfum. Lubrifiantii din gama Play diminueaza disconfortul intim datorat lipsei de lubrifiere vaginala, oferind o experienta senzuala intensa pentru ambii parteneri. COMPATIBIL CU PREZERV ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Durex Lubrifiant Play Massage 2 in 1 200 ml, 200 ml

Lubrifiantul Play massage 2 in 1 este imbogatit cu aloe vera, cunoscuta pentru proprietatile sale de hidratare a pielii. Fin, delicat si fara textura grasa, poate fi folosit atat pentru masajul intregului corp, precum si ca lubrifiant intim. Este solubil in apa, se spala usor si nu pateaza. Nu contine parfum. Lubrifiantii din gama Play diminueaza disconfortul intim datorat lipsei de lubrifiere vaginala, oferind o experienta senzuala intensa pentru ambii parteneri. COMPATIBIL CU PREZERVATIVELEScoateti capacul, apasati usor si aplicati lubrifiantul pe zonele intime si pe tot corpul, de cate ori doriti. Lubrifiantii nu sunt contraceptive si nu contin spermicide. Acest produs este adecvat pentru sex vaginal, anal si oral. Lubrifiantii din gama Play ar putea incetini mobilitatea spermei, asa ca daca incercati sa concepeti un copil, discutati cu medicul dvs. inainte de utilizare. Evitati contactul cu ochii. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea. Daca iritatia persista sau aplicarea produsului este necesara la fiecare contact, solicitati sfatul medicului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra in loc uscat si racoros, evitand expunerea directa la lumina soarelui. A se utiliza in termen de 3 luni de la deschidere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Durex Lubrifiant Play Massage 2 in 1 200 ml, 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Durex Lubrifiant Play Massage 2 in 1 200 ml, 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.