Ducray Lotiune anti-matreata Squanorm 200ml

63,00 lei (1 magazin)
Despre produs: Matreata este o afectiune ce recidiveaza deseori. Squanorm lotiune, utilizat impreuna sau post-tratament sampoanelor anti-matreata, ajuta la eliminarea matretei datorita ingredientului sau activ original, Keluamid, ce elimina matreata uscata sau grasa. Celalalt ingredient activ al lotiunii, Sulfatul de Zinc, calmeaza mancarimea si reduce roseata scalpului. Utilizat regulat, Squanorm Lotiune purifica scalpul, calmeaza pruritul si reduce roseata. Utilizare : ...

Descriere


Ducray Lotiune anti-matreata Squanorm 200ml



Despre produs:
Matreata este o afectiune ce recidiveaza deseori. Squanorm lotiune, utilizat impreuna sau post-tratament sampoanelor anti-matreata, ajuta la eliminarea matretei datorita ingredientului sau activ original, Keluamid, ce elimina matreata uscata sau grasa.
Celalalt ingredient activ al lotiunii, Sulfatul de Zinc, calmeaza mancarimea si reduce roseata scalpului.
Utilizat regulat, Squanorm Lotiune purifica scalpul, calmeaza pruritul si reduce roseata.

Utilizare:
Aplicati zilnic pe parul uscat sau umed si masati usor. Nu clatiti. Nu ingrasa parul. Evitati contactul cu ochii. Clatiti in caz de contact cu ochii.

Ambalaj / Prezentare: sticla 200ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ducray Lotiune anti-matreata Squanorm 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ducray Lotiune anti-matreata Squanorm 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.