Dragon Superfoods Ulei de Cocos Virgin Presat la Rece Bio 1L

Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutând organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea ar ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dragon Superfoods Ulei de Cocos Virgin Presat la Rece Bio 1L

Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic.

Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutând organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza.

Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante.

Produs vegetarian/vegan. 

Certificat organic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dragon Superfoods Ulei de Cocos Virgin Presat la Rece Bio 1L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dragon Superfoods Ulei de Cocos Virgin Presat la Rece Bio 1L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.