Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate 2.27 kg Vanilie

Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate Protein 2.27 kg Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate este o proteina hidrolizata anabolica contine 90% proteine cu actiune rapida, de inalta calitate si nutrienti esentiali. Ofera 22 grame proteine slabe pe portie, 0 grame de grasimi FAT si 0 grame zahar pe portie. Contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, contine un tip puternic de proteine din zer hidrolizat, care are cea mai mare rata de absorbtie, ideal de con ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate 2.27 kg Vanilie

Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate Protein 2.27 kg

Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate este o proteina hidrolizata anabolica contine 90% proteine cu actiune rapida, de inalta calitate si nutrienti esentiali. Ofera 22 grame proteine slabe pe portie, 0 grame de grasimi FAT si 0 grame zahar pe portie. Contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare, contine un tip puternic de proteine din zer hidrolizat, care are cea mai mare rata de absorbtie, ideal de consumat post-antrenament sau intr-o perioada de crestere rapida.

Shadowhey Hydrolysat este imbogatit cu aminoacizi care ajuta organismul in fortificarea masei musculare si prevenirea catabolismului.

In timpul procesului de fabricatie pentru a descompune lanturile de proteine in peptide sunt utilizate enzime speciale, astfel se obtine cea mai curata proteina din zer.

Shadowhey Anabolic Hydrolysate este o proteina din zer extract din lapte, mai contine aminoacizi, HMB cunoscut si sub denumirea de Beta-Hidroxi-Beta-Metilbutirat, Enzima la lactaza, care este produsa in general de corpul uman si are rolul de a ajuta digestia lactozei. In combinatie cu proteina din zer, Enzima Lactaza poate stimula descompunerea si absorbtia proteinelor.

Acidul D-aspartic poate creste eliberarea de hormoni, Fierul este un element al hemoglobinei, o substanta des intalnita in globulele rosii care transporta oxigenul prin corp si imbunatateste vascularizarea, transportand mai mult oxigen catre muschi, sporind cresterea fortei.

Zincul imbunatateste sistemul imunitar, de asemenea are proprietati de a accelera recuperarea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate 2.27 kg Vanilie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dorian Yates Shadowhey Anabolic Hydrolysate 2.27 kg Vanilie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.