Dolu Masinuta electrica Nitro

Caracteristici produs: Functioneaza pe baza de baterie: 6V Oglinzi ajustabile Schimbator de viteze Faruri Centura de siguranta Claxon Frana Directie Viteza maxima 3.5 km/ora   Dimensiuni:55 x 104 x 60 cm Greutate produs:aprox 15 Kg Greutate maxima suportata: 35 kg Nota: Acest produs este disponibil in mai multe modele, personaje sau culori Produsul se vinde individual Va rugam sa mentionati modelul, personajul sau culoarea dorita in formularul de comanda, in campul Comentarii.   ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dolu Masinuta electrica Nitro

Caracteristici produs: Functioneaza pe baza de baterie: 6V Oglinzi ajustabile Schimbator de viteze Faruri Centura de siguranta Claxon Frana Directie Viteza maxima 3.5 km/ora   Dimensiuni:55 x 104 x 60 cm Greutate produs:aprox 15 Kg Greutate maxima suportata: 35 kg Nota: Acest produs este disponibil in mai multe modele, personaje sau culori Produsul se vinde individual Va rugam sa mentionati modelul, personajul sau culoarea dorita in formularul de comanda, in campul Comentarii.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dolu Masinuta electrica Nitro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dolu Masinuta electrica Nitro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.