Dolina Noteci Premium cu Vânat 800g

11,62 lei (1 magazin)
Ham! Dacă tot nu vrei să mă iei la vânătoare cu tine, măcar dă-mi niște păpică bună cu vânat!   Hrană umedă completă pentru câinii adulți de toate rasele. Bogată în vânat - o sursă valoroasă de lizină, leucină, fier, seleniu, cupru și zinc. Acestea sunt componente minerale care joacă un rol important în stimularea funcțiilor defensive ale organismului, precum și în stimularea proprietăților antioxidante ale ...

Descriere


Dolina Noteci Premium cu Vânat 800g

Ham! Dacă tot nu vrei să mă iei la vânătoare cu tine, măcar dă-mi niște păpică bună cu vânat!

Hrană umedă completă pentru câinii adulți de toate rasele. Bogată în vânat - o sursă valoroasă de lizină, leucină, fier, seleniu, cupru și zinc. Acestea sunt componente minerale care joacă un rol important în stimularea funcțiilor defensive ale organismului, precum și în stimularea proprietăților antioxidante ale fluidelor corporale. Ele joacă, de asemenea, un rol important în menținerea sănătății pielii. Vânatul este și o sursă de vitamina B12, niacină și vitamine solubile în grăsimi.

Ingredientecarne și produse animale 65% (inclusiv vânat 15%), legume (morcov 1,7%), cereale (orez brun, 1,2%), uleiuri și grăsimi mineral, busuioc 0,01%.
Analizăproteine 9,5%, uleiuri și grăsimi brute 7%, cenușă brută 2,5%, fibră brută 0,8%, umiditate 78,5%.
Aditivi nutritivivitamina D3 (colecalciferol) 240 IU, zinc (oxid de zinc) 13 mg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dolina Noteci Premium cu Vânat 800g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dolina Noteci Premium cu Vânat 800g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.