DJI GCU for Zenmuse H3-3D (Part 46)

Gimbal Control Unit pentru Zenmuse H3-3D de la DJI, cunoscuta si drept GCU, este un computer simplu care ia informatie de la giroscop si raspunde prin controlarea motoarelor gimbalului. Aceasta parte este necesara cand folositi gimbal-ul Zenmuse H3-3D pe altceva in afara de Phantom 2 unde este incorporat. Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati bhphotovideo.com .  ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DJI GCU for Zenmuse H3-3D (Part 46)

Gimbal Control Unit pentru Zenmuse H3-3D de la DJI, cunoscuta si drept GCU, este un computer simplu care ia informatie de la giroscop si raspunde prin controlarea motoarelor gimbalului. Aceasta parte este necesara cand folositi gimbal-ul Zenmuse H3-3D pe altceva in afara de Phantom 2 unde este incorporat. Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati bhphotovideo.com . 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI GCU for Zenmuse H3-3D (Part 46) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI GCU for Zenmuse H3-3D (Part 46) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.