Djeco Zane frumos imbracate

76,00 lei (1 magazin)
 Joc de societate Zâne frumos îmbrăcate Conține: 1 planșă de joc, 20 tokenuri cu note muzicale pe o parte, 4 cărți cu zâne, 1 zar, 4 pioni zâne. Scopul jocului: să ai prima zână care se întoarce cu trăsura la castel, frumos și complet accesorizată (cu tiară, colier, geantă și evantai de aceeași culoare). Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se ...

Descriere


Djeco Zane frumos imbracate

 Joc de societate Zâne frumos îmbrăcate Conține: 1 planșă de joc, 20 tokenuri cu note muzicale pe o parte, 4 cărți cu zâne, 1 zar, 4 pioni zâne. Scopul jocului: să ai prima zână care se întoarce cu trăsura la castel, frumos și complet accesorizată (cu tiară, colier, geantă și evantai de aceeași culoare). Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Vârsta recomandată: + 5 ani.   Producător: Djeco, Franța Dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 21.50cm x 21.50cm x 1.00cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Djeco Zane frumos imbracate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Djeco Zane frumos imbracate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.