Djeco Set plastilina 4 borcanase culori diferite

de la 45,67 lei (6 magazine)
Descriere Set plastilina 4 borcanase culori diferite de la Djeco  Dimensiuni: 28 x 8 cm Greutate: 1 kg Plastilina este materialul creativ care-l ajuta pe prichidelul tau sa-si confectioneze propriile instrumente de joaca. Va fi extrem de incantat de realizarile lui! Modelarea cu plastilina antreneaza imaginatia si atentia copiilor, ajuta la dezvoltarea motricitatii fine si a coordonarii ochi-mana. Fa-l fericit si alege-i jocul creativ care i se potriveste!  Caracte ...

Descriere


Djeco Set plastilina 4 borcanase culori diferite

Descriere Set plastilina 4 borcanase culori diferite de la Djeco 

Dimensiuni: 28 x 8 cm
Greutate: 1 kg

Plastilina este materialul creativ care-l ajuta pe prichidelul tau sa-si confectioneze propriile instrumente de joaca. Va fi extrem de incantat de realizarile lui! Modelarea cu plastilina antreneaza imaginatia si atentia copiilor, ajuta la dezvoltarea motricitatii fine si a coordonarii ochi-mana. Fa-l fericit si alege-i jocul creativ care i se potriveste! 

Caracteristici:
- contine: 4x140 g recipiente cu plastilina
- culorile: mov, galben, albastru deschis, portocaliu 
- antreneaza imaginatia si atentia copiilor
- ajuta la dezvoltarea motricitatii fine 
- dezvolta coordonarea ochi-mana
- dezvolta indemanarea si creativitatea
Producator: Djeco, Franta.

Pasta de modelaj contine gluten! Interzis a fi folosita de catre copiii cu alergie la gluten! 
AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. 

Dimensiuni: 28 x 8 cm
Varsta recomandata: 2 ani - 8 ani

Avertismente si precautii de utilizare: Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Djeco Set plastilina 4 borcanase culori diferite de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Djeco Set plastilina 4 borcanase culori diferite sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.