Dino Toys Puzzle, Minnie si Daisy, 24 piese

de la 17,90 lei (2 magazine)
Minnie si Daisy au animalute de companie! Caracteristici: asambleaza corect cele 24 de piese ale puzzle-ului si le vei cunoaste si tu jocul dezvolta imaginatia, atentia si abilitatile motorii fine piesele sunt realizate din carton de calitate si solid  Dimensiunea ambalajului: 27,4 x 19 x 4,2 cm Dimensiunea imaginii: 26,4 x 18,1 cm Greutate: 0,225 kg Varsta recomandata: 4 - 6 ani Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria ...

Descriere


Dino Toys Puzzle, Minnie si Daisy, 24 piese

Minnie si Daisy au animalute de companie!
Caracteristici:
asambleaza corect cele 24 de piese ale puzzle-ului si le vei cunoaste si tu
jocul dezvolta imaginatia, atentia si abilitatile motorii fine
piesele sunt realizate din carton de calitate si solid 

Dimensiunea ambalajului: 27,4 x 19 x 4,2 cm Dimensiunea imaginii: 26,4 x 18,1 cm Greutate: 0,225 kg
Varsta recomandata: 4 - 6 ani
Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

351561

Caracteristici generale
Tip produsJoc interactiv
Varsta recomandata4 - 6 ani
Numar piese24
Dimensiuni (cm)27.4 x 19 x 4.2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dino Toys Puzzle, Minnie si Daisy, 24 piese de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dino Toys Puzzle, Minnie si Daisy, 24 piese sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.