Diet Esthetic Ser concentrat Sange de Dragon 100ml

DESCRIERESER CONCENTRAT ANTI - IMBATRANIRE SANGE DE DRAGON 8430830507707 Sangele Dragonului este un tratament atat facial cat si corporal anti imbatrnire, contra radicalilor liberi, previne si trateaza vergeturile. Este un produs certificat ECOCERT. Sangele Dragonului este un extract hydroglycolic de Croton rasina de copac cu mai multe proprietati benefice pentru tratamentul pielii. Rasina este pretuita pentru activitatea sa de vindecare datorita continutului de clorhidrat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Diet Esthetic Ser concentrat Sange de Dragon 100ml

DESCRIERESER CONCENTRAT ANTI - IMBATRANIRE SANGE DE DRAGON 8430830507707

Sangele Dragonului este un tratament atat facial cat si corporal anti imbatrnire, contra radicalilor liberi, previne si trateaza vergeturile. Este un produs certificat ECOCERT.


Sangele Dragonului este un extract hydroglycolic de Croton rasina de copac cu mai multe proprietati benefice pentru tratamentul pielii. Rasina este pretuita pentru activitatea sa de vindecare datorita continutului de clorhidrat de Taspine .


Sangele Dragonului este indicat pentru tratamente de ingrijirea fetei la fel de mult ca si in ungrijirea pielii corpului:

tratamente anti-imbatranire;

tratamente contra radicalilor liberi;

tratamente pentru pielea sensibila si produse dupa soare;

pre si post sarcina (de prevenire a vergeturilor).

Adaugarea de Aloe Vera din agricultura ecologica, ulei de macese si ulei de masline, vitaminele B, retinol si vitamina E sporeste efectul de hidratare si intinerire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Diet Esthetic Ser concentrat Sange de Dragon 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Diet Esthetic Ser concentrat Sange de Dragon 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.