Didai Jucarie pinguin dansator cu sunete si lumini

49,00 lei (1 magazin)
Jucarie Pinguin dansator cu sunete si lumini care functioneaza cu 3 baterii AA care nu sunt incluse in cutie. Are inaltimea de 20 cm, este realizat din material plastic si nu contine parti mici detasabile. Atunci cand danseaza, pinguinul misca picioarele in lateral stanga si dreapta, da din aripi si din cioc. Este o jucarie foarte hazlie si cu siguranta ii va amuza pe cei mici. ...

Descriere


Didai Jucarie pinguin dansator cu sunete si lumini

Jucarie Pinguin dansator cu sunete si lumini care functioneaza cu 3 baterii AA care nu sunt incluse in cutie. Are inaltimea de 20 cm, este realizat din material plastic si nu contine parti mici detasabile. Atunci cand danseaza, pinguinul misca picioarele in lateral stanga si dreapta, da din aripi si din cioc. Este o jucarie foarte hazlie si cu siguranta ii va amuza pe cei mici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Didai Jucarie pinguin dansator cu sunete si lumini de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Didai Jucarie pinguin dansator cu sunete si lumini sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.