Dibaq Grain Free Sense Lamb Adult Mini 12kg

179,27 lei (1 magazin)
Formula de hrana completa monoproteica si hipoalergenica, cu carne de miel cu valoare proteica ridicata.nNu contine cereale, este usor de digerat, fiind destinata raselor de talie mica indiferent de varsta, cu digestie sensibila sau care au nevoie de dieta fara cereale, ca urmare a intolerantei la acestea.nIngredientele au fost special selectate pentru potentialul alergenic scazut, dar si pentru calitatea buna, care face aceasta formula ideala pentru cainii care sunt alergici la carne ...

Descriere


Dibaq Grain Free Sense Lamb Adult Mini 12kg

Formula de hrana completa monoproteica si hipoalergenica, cu carne de miel cu valoare proteica ridicata.nNu contine cereale, este usor de digerat, fiind destinata raselor de talie mica indiferent de varsta, cu digestie sensibila sau care au nevoie de dieta fara cereale, ca urmare a intolerantei la acestea.nIngredientele au fost special selectate pentru potentialul alergenic scazut, dar si pentru calitatea buna, care face aceasta formula ideala pentru cainii care sunt alergici la carnea de pui si alte tipuri de carne.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dibaq Grain Free Sense Lamb Adult Mini 12kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dibaq Grain Free Sense Lamb Adult Mini 12kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.