DeWALT DCS386NT

de la 1.329,98 lei (3 magazine)
Fierastrau sabie DeWalt DCS386NT, 18 V, Flexvolt XR, NakedFierastrau sabie DeWalt DCS386NT, 18 V, Flexvolt XR, Naked are un motor de 54 V XR FlexVolt care asigura aceeasi putere ca si sculele cu cablu electric. Fierastraul dispune de comutator inteligent cu viteza variabila, intrerupator de blocare automata, iar schimbarea talpii de taiere se realizeaza fara cheie in 2 pozitii pentru vizibilitate si siguranta.Fierastraul DeWalt este dotat cu sistem de prindere a lamei tip levier, pen ...

Descriere


DeWALT DCS386NT

Fierastrau sabie DeWalt DCS386NT, 18 V, Flexvolt XR, NakedFierastrau sabie DeWalt DCS386NT, 18 V, Flexvolt XR, Naked are un motor de 54 V XR FlexVolt care asigura aceeasi putere ca si sculele cu cablu electric. Fierastraul dispune de comutator inteligent cu viteza variabila, intrerupator de blocare automata, iar schimbarea talpii de taiere se realizeaza fara cheie in 2 pozitii pentru vizibilitate si siguranta.Fierastraul DeWalt este dotat cu sistem de prindere a lamei tip levier, pentru schimarea rapida si usoara a lamei si cu talpa pivotanta cu deschidere in partea superioara pentru stabilitate si vizibilitate buna a lamei in timpul unei taieri. Fierastraul este dotat cu LED pentru iluminarea liniei de taiere.Fierastraul este ideal pentru taierea lemnului, plasticului si materialelor metalice.Caracteristici:Design ergonomic imbunatatit;Se livreaza fara acumulator si incarcator;Tip produs Fierastraie sabie;Tip alimentare cu acumulator;Capacitate de taiere in lemn (mm) 300;Capacitate de taiere in otel (mm) 130;Lungime cursa (mm) 28.6;Frecventa curse (curse/min) 0-3000;Tip motor fara perii;Nivel vibratii (m/s²) 12;Tip acumulator Li-Ion;Tensiune acumulator (V) 18.0, 54.0;Turatie variabila da Nivel zgomot (dB) 95.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeWALT DCS386NT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeWALT DCS386NT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.