Devia iPhone 12 Pro Max Glimmer Blue

Devia Carcasa Glimmer iPhone 12 Pro Max Blue (rama electroplacata) Glimmer Updated, de la Devia  este o gama de carcase slim (0.8mm) transparente cu linii fine si finisaje discrete ce ofera protectie optima intr-o prezentare subtila si eleganta. Carcasa se monteaza foarte usor si nu adauga volum telefonului tau datorita profilului ultraslim. Are decupaje pentru porturi, butoane, camera foto si blitz. Marginile carcasei sunt electroplacate cu un strat foarte fin de metal pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Devia iPhone 12 Pro Max Glimmer Blue

Devia Carcasa Glimmer iPhone 12 Pro Max Blue (rama electroplacata)
Glimmer Updated, de la Devia este o gama de carcase slim (0.8mm) transparente cu linii fine si finisaje discrete ce ofera protectie optima intr-o prezentare subtila si eleganta.

Carcasa se monteaza foarte usor si nu adauga volum telefonului tau datorita profilului ultraslim. Are decupaje pentru porturi, butoane, camera foto si blitz.
Marginile carcasei sunt electroplacate cu un strat foarte fin de metal pentru a-i asigura un look elegant si nobil.

Caracteristici:
- material PC (Policarbonat)
- montare usoara
- margini electroplacate cu metal
- material rezistent la lovituri si zgarieturi
- ultraslim, usoara
- decupaje exacte
- aspect elegant
- culoare: Transparent cu margini Albastre
- dedicat iPhone 12 Pro Max

Imagini cu caracter informativ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Devia iPhone 12 Pro Max Glimmer Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Devia iPhone 12 Pro Max Glimmer Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.