Derriere la porte Lingura - Toi et moi

59,00 lei (1 magazin)
Faimoasa marca franceza "Derriere la porte" reinventeaza obiectele necesare de zi cu zi, propunand o gama cu decoratiuni interesante, ustensile de bucatarie contemporane, genti si portofele ideale in orice moment si accesorii pentru ingrijire personala utile. Toate acestea au in comun un design unic, culori vibrante sau mesaje amuzante si se adapteaza perfect oricarui stil. ...

Descriere


Derriere la porte Lingura - Toi et moi

Faimoasa marca franceza "Derriere la porte" reinventeaza obiectele necesare de zi cu zi, propunand o gama cu decoratiuni interesante, ustensile de bucatarie contemporane, genti si portofele ideale in orice moment si accesorii pentru ingrijire personala utile. Toate acestea au in comun un design unic, culori vibrante sau mesaje amuzante si se adapteaza perfect oricarui stil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Derriere la porte Lingura - Toi et moi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Derriere la porte Lingura - Toi et moi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.