dennree Bucati de Ananas in Suc Propriu Bio 350 grame

de la 26,95 lei (2 magazine)
Descriere: Bucati de ananas in suc propriu bio Dennree, 350g   Ingrediente:   ananas*, suc de ananas*.*provin din agricultura ecologica   Descriere:   Dennree bucati de ananas bio in suc propriu ambalat in borcan de sticla pentru a asigura calitate maxima. Pentru bucatile de ananas Dennree, ananasul bio copt la soare este procesat usor si conservat in propriul suc.   Utilizare: gustos ca topping de tort si tarta, precum si pentru cocktailu ...

Descriere


dennree Bucati de Ananas in Suc Propriu Bio 350 grame

Descriere: Bucati de ananas in suc propriu bio Dennree, 350g
 
Ingrediente:
 
ananas*, suc de ananas*.*provin din agricultura ecologica
 
Descriere:
 
Dennree bucati de ananas bio in suc propriu ambalat in borcan de sticla pentru a asigura calitate maxima. Pentru bucatile de ananas Dennree, ananasul bio copt la soare este procesat usor si conservat in propriul suc.
 
Utilizare: gustos ca topping de tort si tarta, precum si pentru cocktailuri si deserturi. Bucurati-va de gustul fructat-exotic.
 
Valori nutritive:
 
kj: 224

kcal: 53

grasimi: <0.5g

acizi grasi saturati: < 0.1g

glucide: 11g

zaharuri: 10g

fibre: <0.5g

sare: 0.03g

* - doza zilnica recomandata

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul dennree Bucati de Ananas in Suc Propriu Bio 350 grame de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru dennree Bucati de Ananas in Suc Propriu Bio 350 grame sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.