Deante Set de dus incastrata Multibox Crom 600x200 mm NAC 09CM

1.789,04 lei (1 magazin)
Set de dus incastrata Deante Multibox Crom 600x200 mm, termostatata, argintiu   Setul de dus incastrata din seria Multibox de la Deante este o solutie de baie care combina designul modern, eleganta extraordinara si usurinta de utilizare si intretinere. Produsul este fabricat din alama de cea mai inalta calitate si plastic cromat, se armonizeaza perfect cu orice tip de cabina de dus sau cu culoarea finisajului baii. Dimensiunile acestei baterii sunt: ​inaltime 60 centimetri, lat ...

Descriere


Deante Set de dus incastrata Multibox Crom 600x200 mm NAC 09CM

Set de dus incastrata Deante Multibox Crom 600x200 mm, termostatata, argintiu   Setul de dus incastrata din seria Multibox de la Deante este o solutie de baie care combina designul modern, eleganta extraordinara si usurinta de utilizare si intretinere. Produsul este fabricat din alama de cea mai inalta calitate si plastic cromat, se armonizeaza perfect cu orice tip de cabina de dus sau cu culoarea finisajului baii. Dimensiunile acestei baterii sunt: ​inaltime 60 centimetri, latime 20 centimetri, adancime 7,5 centimetri, clasa de debit este A (de la 9 la 15 litri pe minut). Deante Multibox este ideal pentru combinarea cu diferite elemente ascunse.   Datele tehnice: Inaltimea: 600 mm Latimea: 200 mm Adancimea: 75 mm Tipul bateriei: de montat sub tencuiala Tip comanda: monocomanda Clasa de curgere: A - 9-15 l/min Grupa acustica: I Tip comutator de pulverizare: mecanic Ghintul bransamentului: 1/2""   Informatii suplimentare: Diverter cvadruplu cu posibilitatea de reglare a debitului de apa Furtun de otel, dublu impletit cu lungimea de 1500 mm Ideal pentru crearea propriilor aranjamente cu elementele de montat sub tencuiala Material: alama si material sintetic cromat Para de dus cu 1 functii   Caracteristicile produsului ales: Finisaj crom Jet de ploaie Reglarea mecanica a curgerii apei   Important! Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deante Set de dus incastrata Multibox Crom 600x200 mm NAC 09CM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deante Set de dus incastrata Multibox Crom 600x200 mm NAC 09CM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.