Deante Carlig cu ventuza, Easy Fix, ANH 001K

54,79 lei (1 magazin)
CARLIG CU VENTUZA, EASY FIX, Deante, ANH 001K Accesoriile de baie reprezinta un "must have" pentru orice baie, moderna sau retro. Fie ca discutam despre port-prosoape, port-pahare, sisteme de curatenie a toaletelor sau bideurilor, savoniere sau diverse alte elemente, accesoriile de baie dau culoare si utilitate unei bai. Accesoriile comercializate in showroom-ul de obiecte sanitare respectiv in magazinul online sunt caracterizate de diversitate, calitate ridicata si functionalitate d ...

Descriere


Deante Carlig cu ventuza, Easy Fix, ANH 001K

CARLIG CU VENTUZA, EASY FIX, Deante, ANH 001K

Accesoriile de baie reprezinta un "must have" pentru orice baie, moderna sau retro.
Fie ca discutam despre port-prosoape, port-pahare, sisteme de curatenie a toaletelor sau bideurilor, savoniere sau diverse alte elemente, accesoriile de baie dau culoare si utilitate unei bai.

Accesoriile comercializate in showroom-ul de obiecte sanitare respectiv in magazinul online sunt caracterizate de diversitate, calitate ridicata si functionalitate desavarsita.
Fabricate din diverse materiale cu un inalt grad de fiabilitate, accesoriile de baie vin in completarea unei bai perfecte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deante Carlig cu ventuza, Easy Fix, ANH 001K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deante Carlig cu ventuza, Easy Fix, ANH 001K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.