Days of Wonder Ticket to Ride Europe: Europa 1912 Expansion Pack

99,99 lei (1 magazin)
O extensie pentru a face Ticket to Ride: Europa si mai complet si mai strategic, adaugand 3 moduri de joc noi si parti noi care pot fi folosite pe orice harta!Creati un imperiu feroviar european in timp ce concurati pentru linii de tren cu adversarii tai. Dar ramaneti pe faza, noi moduri de a marca pot schimba jocul in ultimele momente!Asteptati-va la meciuri mai stranse cu noile bilete Destiny si mecanismul Depozite si depozite: pastrati cartile pe tot parcursul jocului si umpleti-va ...

Descriere


Days of Wonder Ticket to Ride Europe: Europa 1912 Expansion Pack

O extensie pentru a face Ticket to Ride: Europa si mai complet si mai strategic, adaugand 3 moduri de joc noi si parti noi care pot fi folosite pe orice harta!Creati un imperiu feroviar european in timp ce concurati pentru linii de tren cu adversarii tai. Dar ramaneti pe faza, noi moduri de a marca pot schimba jocul in ultimele momente!Asteptati-va la meciuri mai stranse cu noile bilete Destiny si mecanismul Depozite si depozite: pastrati cartile pe tot parcursul jocului si umpleti-va mana cu optiuni sau inscrieti pentru cele mai multe Depozite la sfarsitul jocului.Ticket to Ride: Europa 1912 este o expansiune care este usor de asimilat jocului de baza, este foarte greu sa vrei sa joci fara ea dupa aceea!Joc pentru 2 pana la 5 jucatori, peste 8 ani si cu meciuri care dureaza in medie 60 de minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Days of Wonder Ticket to Ride Europe: Europa 1912 Expansion Pack de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Days of Wonder Ticket to Ride Europe: Europa 1912 Expansion Pack sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.