Datalogic QBT2131-WH

de la 850,85 lei (2 magazine)
Produsul Kit Datalogic QuickScan QBT2131, QBT2131-WH este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Astazi exista o tendinta crescuta fata de codurile de bare 2D, cu toate acestea, codurile de bare liniare fiind inca dominante in industria automata de captare a datelor. Codurile de bare sunt frecvent utilizate intr-o varietate de aplicatii, inclusiv facturile de utilitati, procesarea si ambalarea documentelor. Aceste coduri lungi sunt o ...

Descriere


Datalogic QBT2131-WH

Produsul Kit Datalogic QuickScan QBT2131, QBT2131-WH este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Astazi exista o tendinta crescuta fata de codurile de bare 2D, cu toate acestea, codurile de bare liniare fiind inca dominante in industria automata de captare a datelor. Codurile de bare sunt frecvent utilizate intr-o varietate de aplicatii, inclusiv facturile de utilitati, procesarea si ambalarea documentelor. Aceste coduri lungi sunt o provocare pentru scanerele de citit datorita ingustarii campului lor de vedere si adancimea de camp mai mica. Interfata QuickScan QBT2131 ofera un camp larg de vizualizare si o scanare extra-lunga care fac citirea codurilor de bare lungi in distante mai apropiate mult mai usoara. Linia de scanare ascutita si foarte vizibila face scanerul mai usor de utilizat, in timp ce adancimea sporita a campului permite citirea codurilor la o distanta intuitiva. Designul elegant este semnatura seriei QuickScan, reprezentand consistenta familiei acestor scanere. Cu tehnilogia Bluetooth Wireless, QuickScan QBT2131 poate transmite date catre gazda prin statia sa de baza, precum si prin orice sistem Bluetooth comercial sau incorporat compatibil.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Datalogic QBT2131-WH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Datalogic QBT2131-WH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.