Damar Extract purificat de rasina Mumie 30 tablete

Compoziție : În compoziția sa intră un întreg complex de substanțe organice și minerale (25 până la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanină, alanină, arginină, tirozină, lizină, serină, valină, metiomină, glicină, acid aspartic, acid glutamic) și alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice și al ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Damar Extract purificat de rasina Mumie 30 tablete

Compoziție :
În compoziția sa intră un întreg complex de substanțe organice și minerale (25 până la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanină, alanină, arginină, tirozină, lizină, serină, valină, metiomină, glicină, acid aspartic, acid glutamic) și alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice și alți compuși și, de asemenea, macro- și microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Acțiuni: imunostimulator (stimulează divizunea limfocitelor T și a limfocitelor B), detoxifiant (elimină reziduurile și toxinele din organism), tonic și energizant puternic, regenerant și întineritor, influențează pozitiv funcționarea sistemului nervos și endocrin, sistemului osos, sistemului respirator și cardiovascular, sistemului urinar și reproducător și a întregului tub digestiv.

Mod de administrare:
Se ia intern în funcție de greutatea corporală, după cum urmează: (1 tableta=0.2g)
Până la 70 kg : 0,2 gr. de 2 ori pe zi Între 70-80 kg : 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Între 80-90 kg : 0,3- 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg: 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

Durata unei cure: 25-30 de zile. În cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta după o pauză de 5-10 zile.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației (vezi inscripționare pe spatele blisterului).
Informațiile cu privire la lot se vor citi astfel : numar lot, ziua, luna, anul.

Contraindicații: este contraindicat femeilor gravide și celor care alăptează, copiilor în vârstă de până la 3 ani.
Este contraindicat consumul de alcool în perioada administrării.

Observații: Datorită faptului că Extractul purificat de rășină Mumie a

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Damar Extract purificat de rasina Mumie 30 tablete de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Damar Extract purificat de rasina Mumie 30 tablete sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.