Dajana Hrana pesti tropicali Basic Granule 100ml

9,00 lei (1 magazin)
Dajana tropi gran hrana pentru pesti tropicali Hrana completa granulata pentru toate tipurile de pesti de acvariu si discuri. Digestibilitate buna a proteinelor de inalta calitate modereaza incarcarea biologica in bazin. Un amestec divers de ingrediente selectate si vitamine sustine cresterea sanatoasa si cu succes a pestilor. Compozitie: peste si derivate din peste, cereale, proteine vegetale concentrate, drojdie uscata, crustacee, spirulina, alge si uleiuri bogate in acizi grasi o ...

Descriere


Dajana Hrana pesti tropicali Basic Granule 100ml

Dajana tropi gran hrana pentru pesti tropicali Hrana completa granulata pentru toate tipurile de pesti de acvariu si discuri. Digestibilitate buna a proteinelor de inalta calitate modereaza incarcarea biologica in bazin. Un amestec divers de ingrediente selectate si vitamine sustine cresterea sanatoasa si cu succes a pestilor. Compozitie: peste si derivate din peste, cereale, proteine vegetale concentrate, drojdie uscata, crustacee, spirulina, alge si uleiuri bogate in acizi grasi omega 3. Contine coloranti aprobati ue. Indicatii de hranire: hraniti pestii de cateva ori pe zi cu o cantitate care sa fie mancata in cateva minunte. Tara producatoare: ue (cehia)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dajana Hrana pesti tropicali Basic Granule 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dajana Hrana pesti tropicali Basic Granule 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.