Daiwa TDR Match&Feeder 3012QD

1.451,99 lei (1 magazin)
Seria TDR Match & Feeder oferă o multitudine de caracteristici tehnice, care vor atrage pe deplin fiecare pescar de staționar. Pârghia anti-reverse supra dimensionată poate fi atinsă ușor și rapid, permițând astfel o manevrare convenabilă în timpul luptei cu peștele. Corpul de aluminiu Hardbody Z se îngrijește de o rezistență sporită la torsiune și care asigură o rigiditate crescută permanentă, ceea ce sporește considerabil durata de viață a mulinetei, în spe ...

Descriere


Daiwa TDR Match&Feeder 3012QD

Seria TDR Match & Feeder oferă o multitudine de caracteristici tehnice, care vor atrage pe deplin fiecare pescar de staționar. Pârghia anti-reverse supra dimensionată poate fi atinsă ușor și rapid, permițând astfel o manevrare convenabilă în timpul luptei cu peștele.


Corpul de aluminiu Hardbody Z se îngrijește de o rezistență sporită la torsiune și care asigură o rigiditate crescută permanentă, ceea ce sporește considerabil durata de viață a mulinetei, în special la aplicarea monturilor heavy-feeder. Sistemul de frânare QD vă permite să reacționați la schimbarea condițiilor de pescuit în câteva secunde, în timp ce Digigear II asigură o funcționare fără probleme și o transmisie de mare putere în timpul luptei cu peștele și în timpul recuperării monturii. Tamburul de aluminiu ABS long cast permite aruncări lungi și direcționate.



Corp mulinetă aluminiu HARDBODYZ®

8 rulmenți bilă (incl. 1 „CRBB®“)

AIR ROTOR®

DIGIGEAR®

Sistem Quick Drag (QD®)

Infinite Anti-Reverse®

Aşezare încrucişată a firului Cross Wrap™

Sistem oscliaţie silenţios

Tambur longcast de aluminiu ABS®

Tambur rezervă aluminiu

Manivelă one-touch fast

AIR BAIL®

Galet Twist Buster® II

Clip linie HIP


Tip pescuit: Stationar
Numar rulmenti: 8
Raport de recuperare: 4.7:1
Capacitate tambur: 0.28mm/150m
Tip frana: Fata
Antirevers: Infinit
Marime: 3000
Material corp: Aluminiu
Material manivela: Aluminiu
Material tambur principal: Aluminiu
Greutate: 305 g
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa TDR Match&Feeder 3012QD de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa TDR Match&Feeder 3012QD sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.