Daiwa Exceler LT 4000-CP

566,99 lei (1 magazin)
Raport pret-performanta perfect, realizat de DAIWA – urmatoarea generatie LT! Prin utilizarea noului material compozit Zaion Light, DAIWA a reusit sa proiecteze ultima generatie a seriei Exceler LT de mare succes, considerabil mai puternica si mai usoara ca niciodata. Materialul Zaion Light rezistent la deformari, ofera o duritate semnificativ imbunatatita, in paralel cu greutatea redusa in acelasi timp. Folosind acest material, angrenajul este in siguranta in corpul mulinetei si as ...

Descriere


Daiwa Exceler LT 4000-CP

Raport pret-performanta perfect, realizat de DAIWA – urmatoarea generatie LT!

Prin utilizarea noului material compozit Zaion Light, DAIWA a reusit sa proiecteze ultima generatie a seriei Exceler LT de mare succes, considerabil mai puternica si mai usoara ca niciodata. Materialul Zaion Light rezistent la deformari, ofera o duritate semnificativ imbunatatita, in paralel cu greutatea redusa in acelasi timp. Folosind acest material, angrenajul este in siguranta in corpul mulinetei si asigura o functionare uniforma. Datorita designului LT combinat cu Tough Digigear, puterea de recuperare si transmisia de putere sunt mai ridicate, ceea ce duce la o durata de viata mai mare. Frana ATD functioneaza fara rezistenta de la inceput si ofera o putere de tractiune enorma. Tamburul Longcast ABS din Air Aluminium cu marginea optimizata, reduce frecarea la aruncare - rezulta distante mai lungi de lansare. Manivela din aluminiu este fixata direct pe corpul tamburului.



- LT (Light & Tough)

- Corp Zaion V®

- 5 rulmenti bila

- Zaion V® Air Rotor®

- TOUGH DIGIGEAR® angrenaj

- Sistem de franare ATD™

- Infinite Anti-Reverse®

- Asezare incrucisata a firului Cross Wrap®

- Tambur aluminiu Air

- Manivela aluminiu prelucrata CNC

- Buton Hi-Grip

- AIR BAIL®

- Galet Twist Buster® II



Forta franare: 4000: 12kg


Tip: Spinning
Numar rulmenti: 5
Raport de recuperare: 4.8:1
Capacitate tambur: 0.28mm/150m
Antirevers: Infinit
Marime: 4000
Material corp: Zaion
Material manivela: Aluminiu prelucrat CNC
Material tambur principal: Aluminiu
Greutate: 235 g
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daiwa Exceler LT 4000-CP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daiwa Exceler LT 4000-CP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.