Daikin Perfera FTXM20R+RXM20R 7000 BTU

Noul Perfera este proiectat cu o clapeta mai lata, pentru un flux de aer mai puternic, care este distribuit uniform datorita directiei aerului 3D. Panourile laterale sustin senzatia de jet puternic de aer, imbunatatind in acelasi timp perceptia adancimii unitatii. Noul design ofera o latime redusa, cu mai mult de 30mm. Caracteristici Senzor de detectare a miscarii in 2 zone: fluxul de aer este trimis catre o zona diferita de cea in care sunteti situat in acel moment; daca ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Daikin Perfera FTXM20R+RXM20R 7000 BTU

Noul Perfera este proiectat cu o clapeta mai lata, pentru un flux de aer mai puternic, care este distribuit uniform datorita directiei aerului 3D. Panourile laterale sustin senzatia de jet puternic de aer, imbunatatind in acelasi timp perceptia adancimii unitatii.

Noul design ofera o latime redusa, cu mai mult de 30mm.

Caracteristici

  • Senzor de detectare a miscarii in 2 zone: fluxul de aer este trimis catre o zona diferita de cea in care sunteti situat in acel moment; daca nu sunt detectate persoane, unitatea va trece automat pe modul de economie de energie.
  • Practic nu se aude: unitatea este atat de silentioasa, incat aproape ca veti uita de prezența acesteia.
  • Online controller: controlati interiorul din orice locatie cu o aplicatie, prin reteaua locala sau internet. Prin intermediul aplicatiilor Amazon Alexa sau Google Assistant puteti controla functiile principale, cum ar fi temperatura setata, modul de functionare, viteza ventilatorului si multe altele!
  • Aer mai curat datorita tehnologiei Flash Streamer de la Daikin: puteti respira fara griji cu privire la calitatea aerului.
  • Heat Boost este noua functie a unitatilor exterioare RXM-R. Cu ajutorul acesteia, locuinta se va incalzi mai repede, din momentul pornirii aparatului de aer conditionat. Teperatura setata este atinsa cu 14% mai rapid decat cea furnizata de un aparat de aer conditionat obisnuit.
Model:
ProducatorDaikin
Cod produsFTXM20R+RXM20R
Tip7000
Sistem de filtrareAdvanced
Capacitate de racire:
Minim4440 Btu/h
Standard6820 Btu/h
Maxim8870 Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim4440 Btu/h
Standard8530 Btu/h
Maxim11940 Btu/h
Putere consumata:
la incalzire632 W
Temperatura exterioara de functionare:
la racire-10 ~ 46 °C
la incalzire-15 ~ 24 °C
Caracteristici energetice:
SEER8.53
Clasa de energie racireA+++
Clasa de energie incalzireA+++
Alimentaremonofazat
Tip compresorinverter
Agent frigorific:
TipR32
Dimensiuni:
Interior272 x 811 x 294 mm
Exterior550 x 765 x 285 mm
Greutate:
Interior10 kg
Exterior31.5 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daikin Perfera FTXM20R+RXM20R 7000 BTU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daikin Perfera FTXM20R+RXM20R 7000 BTU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.